For øyeblikket har vi forlenget svartid på kundeservicen vår, men våre fantastiske kundeservicemedarbeidere gjør alt de kan for å gi deg svar så snart som mulig. 

 For øyeblikket har vi utvidede leveringstider.

GRANIT x Stig L

Nedtelling

Kolleksjonen er bare tilgjengelig på nettet.

I samarbetet GRANIT x STIG L. har vi tolkat mönstret berså formgiven av Stig Lindberg. Nutid möter dåtid med en twist! Stig Lindberg var verksam under flera decennier där han skapade ett flertal populära mönster som är folkkära än idag.

Text här...

Text här...

Ny kollektion i mars 2023!

I den senaste kollektionen står det folkkära mönstret Berså i fokus. Produkterna går i dova toner av ljusgrått och för tankarna till barndomsminnen från sommaren, med fika uppdukat kring ett samlat bord på eftermiddagen under den varma solen.

När kollektionen skapades användes den gedigna mönsterskatt som finns dokumenterad efter Stig, där en mix av dels ikoniska välkända mönster, dels mindre kända mönster blandades. Fokuset var att hitta mönster som fint kompletterade Granits formspråk.

Läs mer om hur produkterna har tagits fram.

TIDIGARE KOLLEKTIONER

Upptäck produkterna och mönstren i tidigare släppta kollektioner av GRANIT x Stig L. Här hittar du japaninfluerade mönster som Wrap, stilistiska mönster som Bamboo och klassiska mönster som Salix.

14 Produkter

Angi synkende retning
per side