Totalt 0 SEK

Fortsätt handla
language flag

Choose your shipping destination:

Hurra! Granit 20 år! 1997-2017. Vi kommer fira hela året med buller & bång! Håll utkik!

Med anledning av att fi fyller jämt i år (hurra!) så kommer vi lyfta fram människor som inspirerar oss på olika sätt. Alla dessa härliga 20 personer kommer sedan att släppas i en bok i maj. Håll utkik! Granit 20 år

För 20 år sen runt köksbordet, så började allting. Utan en krona på fickan men med massor av passion & driv så förverkligades visionen om att ”förenkla livet – få tid att leva” med öppnandet av den första Granit-butiken på Götgatan i Stockholm. Visionen var funktionella varor med fokus på för-varing till hemmet och kontoret, i naturlig färgskala och härliga material. Hållbart och långsiktigt. Inget onödigt krims-kram. Allt detta i inspirerande butiker, som skulle vara en upplevelse för alla sinnen. Färska blommor, levande ljus, doft, musik och provsmakning. Allt för att ge en skön känsla & en härlig upplevelse. 

Fröet som såddes vid köksbordet har idag, 20 år senare, samma grundtanke och filosofi. Vi har såklart utvecklats men grunden i Granit-konceptet är fortfarande oförändrad. Vi står fast vid form och funktion som lever länge och fungerar överallt. Vi  fortsätter med naturliga färger & det är också därför våra varor har så enkel form. Som vi ser det har bra form inget bäst-före-datum. Snacka hållbart och långsiktigt.

Flera visade sig ha samma behov av funktionell, snygg funktion och förvaring så sedan starten har vi nu, 20 år senare, butiker i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och webshop som skickar till hela EU. 

Inspirerande funktion, sammanfattar det vi gör och det vill vi fortsätta ge dig i många-många år till.

» Vidare mot framtiden - lusten vilar aldrig... «

 

1997: Vi öppnar första butiken på Götgatan i  maj 97. Skyltfönstret är fullt med blommor  så kunderna tror vi är en blomsteraffär. 2006: Första butiken i Norge öppnas - på Grunelökka i Oslo. Tillsammans med härlig personal o café’t Kaffebränneriet gör vi succe på hörnan. 2017: Butik nr. 27 öppnar i Umeå följt av nr. 28 i Stavanger/Norge. Ny e-handel lanseras, nu levererar Granit i hela EU!

Tidslinje: Granit 20 år - 1997 -2017

 

Populärast just nu!

Taggar