Totalt 0 SEK

Fortsätt handla
language flag

Choose your shipping destination:

 

Företagskund hos Granit

Som företagskund hos oss erbjuder vi ditt företag finfina rabatter när du handlar för 5000 kr och uppåt. Rabatten gäller bara på varor till ordinarie pris och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Du får 15 dagars kredittid när du handlar på faktura men det går lika bra att betala med ditt vanliga företagskort och bara få rabatten.

Ditt företag måste finnas registrerat för F-skattsedel i Sverige eller motsvarande i Norge för att kunna bli företagskunder.

Det tar upp till 5 arbetsdagar från att du skickat in ansökan tills att ni blir upplagda som kund hos oss, förutsatt att ni klarat sedvanlig kreditkontroll. Du kommer få ett mail som bekräftar att ni finns upplagda, där kommer ert kundnummer finnas med.

 

Företagskund i butik

Ta med mailet och din legitimation till närmsta Granitbutik första gången du ska handla så byter vi ut det mot ett företagskundscertifikat. 
Företagskundscertifikatet och legitimation ska alltid tas med när ni handlar åt ert företag hos oss. 
Minsta fakturabelopp är 500 kr inkl moms i butik.

Rabattrappa

Över 5 000 kr – 10% rabatt

Över 10 000 kr - 15% rabatt

Över 20 000kr – 20% rabatt

 

Företagskund online

Du kan även välja att handla direkt via vår webshop efter att registreringen är klar. Givetvis med samma rabatter som vid köp i våra fysiska butiker. Rabatten dras av automatiskt.

Vid val av faktura som betalningsmedel kan leverans endast ske till den adress företaget har som säte. Betalningstid är 14 dagar. I de fall ni önskar göra en större beställning, kontakta oss på kundservice@granit.com.

 


 

Företagsnamn *
Company Name
Organisationsnummer *
VAT-number
Fakturaadress *
Invoice address
Leveransadress *
Delivery address
Kontaktperson *
Contact
Telefon *
Phone
E-mail *
Land *
Country
Ta del av erbjudanden *
Ta del av erbjudanden och nyheter via e-post
hd6B5H
Ange tecknen som visas ovan - Enter the characters above:

Populärast just nu!

Taggar