Tällä hetkellä asiakaspalvelumme vastausajat on pidennetty, asiakaspalvelijamme tekevät kaikkensa, että saat nopeasti vastauksen.

Tällä hetkellä meillä on pidentyneet toimitusajat.

För studenter

Förenkla studentlivet

Vi vill göra det enklare för dig som studerar att organisera ditt studentliv med hjälp av saker som hör studentlivet till som exempelvis skrivblock, pennor och andra skrivbordsartiklar, väskor, matlådor, agendor, kalendrar och annat som förenklar din vardag. Allt för att skapa ordning och reda och göra livet enklare för dig som student! 

 

» Därför erbjuder vi i samarbete med Mecenat och Studentkortet 10% rabatt på vårt sortiment, varje dag, året runt!* « 

 

För i vårt sortiment hittar du även inredningsdetaljer så du kan göra studentlyan lite mer inbjudande. Se till att ordna ett riktigt härligt hörn för de sena pluggkvällarna med mysiga kuddar, plädar, ljuslyktor och doftljus. Och kom ihåg att ha bra med ljus när flitens lampa ska lysa. 

Och även om det periodvis endast skulle bli nudlar och vatten behöver även du som student porslin, bestick och glas som fungerar till detta, men kanske även till de mer festiligare tillfällena. Vi har köksutrustningen som fungerar till just både vardag som kalajs. 

 

Studentrabatt

Med Mecenat och Studentkortet får du 10% på hela sortimentet, året runt hos oss*. Hämta din rabattkod på Mecenat eller Studentkortet för att börja shoppa! 

 

 

*Erbjudandet gäller endast för studenter registrerade på mecenat.se eller studentkortet.se i Sverige. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.