För tillfället har vi förlängda svarstider på vår kundtjänst, men våra fantastiska kollegor på kundtjänsten gör allt de kan för att du ska få svar inom kort. 

För tillfället har vi förlängda leveranstider men våra fantastiska kollegor på lagret gör allt de kan för att du skall få ditt paket inom kort. 

Kuddar

Välkommen till vår sida om kuddar. Här hittar du prydnadskuddar i olika typer av material och färger att inspireras av. 

Mönster

Stilsäkra ränder eller enfärgade mjuka färger? Med enkla mönster blir kudden en fin dekoration och ett härligt inslag i soffan samtidigt som den håller över tid tack vare den tidlösa designen. 

Material 

Kuddar i linne ger ett ledig och avslappnat intryck som passar fint både i en soffa eller i sängen. Kuddar i bomull finns i många olika varianter tack vare materialets mångsidighet. Oavsett om gillar en mjukare textur eller en mer vävd look kan du hitta en bomullskudde som passar din stil.  

Funktion och Användning

Prydnadskuddar kan användas på flera olika platser i hemmet och ha olika syften. Ska de vara en prydnad eller en bekvämlighet? En kudde som är tänkt att användas både inomhus och utomhus kan med fördel ha ett lite tjockare slitstarkt tyg. Eller behöver du en kudde att slumra till på i soffan när filmen blir för långtråkig, då är en mjuk bomullskudde att rekommendera. 


Kom ihåg att shoppa i inloggat läge för att ta del av medlemsrabatterna. Inte medlem än? Registrera dig här!

17 Produkter

Fallande ordning
per sida