Blog

Meet the staff! Vi kikar på inredning till arbetsplatsen.

Inlägg: 1 month ago
Kategori: Granit staff
Inköpare Hanna på GRANITs huvudkontor visar upp höstens favoriter från Kontor & Förvaring! Dessutom bjuder vi på några sneak peeks som kommer att lanseras under hösten.
Läs mer »

Hemma-spa för kropp och själ med Lisen Sundgren - Workshop med Skillbreak

Örtterapeuten Lisen Sundgren inspirerar och lär oss massor om hur vi kan göra egna naturliga skrubbcrèmer och örtsalter, allt för dig och ditt välbefinnande!
Läs mer »

Odla ditt Balkongliv!

Låt din balkong växa till att bli ditt egenodlade paradis, med godaste hinkodlade potatisen till Midsommar. 

Lär hur du själv kan skapa balkonglådor som sväller över av blomster och ätbart och hur du får dina frösådder att på bästa sätt ta klivet ut i det fria och växa sig maximalt stora och delikata på just din balkong. Kika på vår film från Workshopen med Jessica Lyon.

Läs mer »

Duka med färglära – Saras Garantys bästa stylingtips för det dukade bordet

Inlägg: 6 months ago
Kategori: Köket
Påsken är runt knuten och då har vi passat på att be färgexperten Sara Garanty hålla en workshop för oss där hon skulle dela med sig av sina bästa stylingtips för det dukade bordet. Hon passade även på att dela med sig en del av sin rika kunskap om färgpsykologi. 
Läs mer »

Vinterolda med Jessica Lyon - Workshop med Skillbreak

Många väntar på att våren och odlingssäsongen ska komma igång - men vet ni vad!? Den är redan här! Ta del av materialet från vår workshop om Vinterolding med Jessica Lyon.
Läs mer »

Kaffe för dig som vill göra skillnad!

Inlägg: 7 months ago

Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är ett kaffe som smakar gott och gör gott! En del av intäkterna för försäljningen går till olika do-gooders och första samarbetet är Hjärnfonden vars vision är att ingen ska behöva lida av sjukdomar, skador eller funktionsnedsättningar i hjärnan. De driver den svenska hjärnforskningen framåt, engagerar sig i de drabbades diagnoser och sprider kunskap om hjärnan. Och de är där därför de olika kaffesorterna har fått namn från olika hjärnrelaterade tillstånd.

Läs mer »

Självförsörjande ekosystem med Jessica Lyon - Workshop med Skillbreak

Vill du lära dig vad ett självförsörjande ekosystem är och hur du själv skapar ett? Vill du lära dig hur du vet om du köpt fem plantor till priset av en och hur du tar sticklingar på en suckulent? Kanske är du även sugen på att få reda på Jessica Lyons super duper enkla växtnäring som är både gratis och giftfri? Spana in vår workshop med Jessica Lyon
Läs mer »